Genesis GV Forums banner

Koła aftermarket Genesis GV80

54K views 32 replies 21 participants last post by  TerryF  
#1 ·
Czy ktoś planuje zakup kół aftermarketowych do swojego GV80? Jeśli tak, to czy jest jakaś konkretna marka, którą chcesz wybrać?

#2 ·
Zawsze kupowałem felgi i opony z rynku wtórnego, ale w przypadku takich pojazdów jak ten, najprawdopodobniej napotkasz jakiś problem z czujnikami, ponieważ te felgi i opony są specjalnie zaprojektowane do tego pojazdu, a z asystentem pasa ruchu, automatycznym hamowaniem i innymi elementami czujnikowymi nie sądzę, żeby było bezpiecznie kupować koła z rynku wtórnego, ale to tylko moje zdanie, ponieważ miałem problemy z poprzednimi pojazdami.

#4 ·
Zawsze kupowałem felgi i opony z rynku wtórnego, ale w przypadku takich pojazdów jak ten najprawdopodobniej napotkasz jakiś problem z czujnikami, ponieważ te felgi i opony są specjalnie zaprojektowane dla tego pojazdu, a z asystentem pasa ruchu, automatycznym hamowaniem i innymi elementami sensorycznymi nie sądzę, żeby było bezpiecznie kupować koła z rynku wtórnego, ale to tylko moje zdanie, ponieważ miałem problemy z poprzednimi pojazdami.
Wyobrażam sobie, że byłbyś w stanie znaleźć felgi, które byłyby w stanie pomieścić tę technologię. Mój mąż ma Audi s5 z 2018 roku i znalazł felgi z rynku wtórnego, które nadal działają z jego czujnikami, asystentem pasa ruchu i automatycznymi hamulcami.

#21 ·
#8 ·
Wygląda świetnie. Ale nie mogę znaleźć felg Avantgarde w internecie - czy mógłbyś wysłać mi link? Myślę, że felgi w stylu wieloramiennym będą dobrze wyglądać z tym samochodem (ze względu na duże wzory krzyżowe szprych grilla).

#9 ·
Wygląda świetnie. Ale nie mogę znaleźć felg Avantgarde w internecie - czy mógłbyś wysłać mi link? Myślę, że felgi w stylu wieloramiennym ogólnie będą dobrze wyglądać z tym samochodem (ze względu na duże wzory krzyżowe szprych grilla).
Wierzę, że to ich strona internetowa @Gv80oz:

#28 ·