Czy ktoś planuje zakup kół aftermarketowych do swojego GV80? Jeśli tak, to czy jest jakaś konkretna marka, którą chcesz wybrać?
Wyobrażam sobie, że byłbyś w stanie znaleźć felgi, które byłyby w stanie pomieścić tę technologię. Mój mąż ma Audi s5 z 2018 roku i znalazł felgi z rynku wtórnego, które nadal działają z jego czujnikami, asystentem pasa ruchu i automatycznymi hamulcami.Zawsze kupowałem felgi i opony z rynku wtórnego, ale w przypadku takich pojazdów jak ten najprawdopodobniej napotkasz jakiś problem z czujnikami, ponieważ te felgi i opony są specjalnie zaprojektowane dla tego pojazdu, a z asystentem pasa ruchu, automatycznym hamowaniem i innymi elementami sensorycznymi nie sądzę, żeby było bezpiecznie kupować koła z rynku wtórnego, ale to tylko moje zdanie, ponieważ miałem problemy z poprzednimi pojazdami.
Całkowicie się zgadzam@mansamusa rzeczywiście dobry punkt.
Myślę, że Genesis może zaspokoić potrzeby właścicieli takich jak my, oferując więcej opcji, podobnie jak robią to już niektórzy dobrze ugruntowani producenci samochodów.
Nie lubięMyśli o tych kołach???
Avantgarde (AVANTGARDE) 1365 22-calowe koło
-22 x 9,5 + 45 pcd114,3
-Dotyczy modeli: GV80, Palisade, Sorento, Santa Fe, All New Carnival
-Logo obraca się podczas jazdy jak kołpak Rolls Royce
View attachment 423
View attachment 424
View attachment 425
View attachment 426
View attachment 427
View attachment 428
View attachment 429
Wierzę, że to ich strona internetowa @Gv80oz:Wygląda świetnie. Ale nie mogę znaleźć felg Avantgarde w internecie - czy mógłbyś wysłać mi link? Myślę, że felgi w stylu wieloramiennym ogólnie będą dobrze wyglądać z tym samochodem (ze względu na duże wzory krzyżowe szprych grilla).
@Kurt67 Czy wiesz jaki jest offset tych felg?GV80 na felgach Vossen 22" Hybrid Forged HF-1 w kolorze Gloss Black.
View attachment 1730 View attachment 1731 View attachment 1732 View attachment 1733
To nie moja bajka, ale widzę ten samochód jeżdżący po Miami. Pasuje do klimatu. Pewnie jeździ jak gówno. Spójrz na te opony! Ojej!Nie jestem fanem stylu donk z powodu zbyt dużych kół, ale ktoś tutaj może być.
View attachment 2311
View attachment 2312
View attachment 2313
View attachment 2314
View attachment 2315
View attachment 2316
View attachment 2317
View attachment 2318
View attachment 2319
View attachment 2320
Jestem wielkim fanem czarnego i obrobionego maszynowo wyglądu z kolorem Cardiff Green..Zdecydowałem się na czarny i obrobiony maszynowo... myślę, że to się wyróżniaView attachment 3254![]()
Jakie to felgi? Czy są jakieś problemy z kompatybilnością z opcjami wspomagania kierowcy?Czy ktoś planuje zakup felg aftermarket do swojego GV80? Jeśli tak, to czy jest jakaś konkretna marka, którą chcesz wybrać?
View attachment 241